Literatura

Anioły (wiersz)

ewakacz

Anioły
one
zawsze blisko są

tam w górach
tam nad morzem
tam w lesie
tam w niebie

zawsze pokorne
zawsze w zapomnieniu odnajdą sens
zawsze z taktem muzyki stawiają pierwsze kroki
zawsze przy tobie

czasami zapominasz o nich
czasami są zmęczone
czasami opadają z sił
tak normalnie tak jak ty


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 24 maja 2020, 20:40
...eeetam
poldi75 24 maja 2020, 21:12
są i to jest najważniejsze, one nie zapominają o sobie, one czasami pobrudzą sobie skrzydła i głupieją, zapominając o bożym świecie, na szczęście nauczyły się używać domestosu
przysłano: 24 maja 2020 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca