Literatura

jestem jak ona (wiersz)

RR

 

Spójrz 

Ta plama z daleka

jak coś obcego 

Bliżej

jak coś strasznego 

Aaaaa

To ruda koleżanka z lasu 

Coś źle z nią 

Flaki tańczą 

Skóra pływa 

krew zatacza teren 

Konfrontacja z niszczycielem powietrza 

Ahhh tak 

Nikt już jej nie pomoże 

Sama już nie chce pomocy 

Czy omijając oddajemy jej hołd? 

Czy dbamy tylko o swoją wulkanizacje? 

Panie Boże weź swój odkurzacz 

Nie daj jej się hańbić 

Zostaw to tylko ludziom


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 4 pazdziernika 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca