Literatura

*** (wiersz)

envogue

próbuję napisać wiersz

o filmach Almodovara

jak bardzo mnie poruszają

w nich

silne kobiety

i dziwki z figurką Matki Boskiej

ale brakuje mi rytmu

odpowiednich słów

od kiedy noszę w sobie

ból i

blask


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 4 lutego 2021, 16:35
Witam !!
przysłano: 4 lutego 2021 (historia)

Inne teksty autora

Paolo
envogue

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca