Literatura

Jebać PiS (wiersz)

Kosmos

Jebać PiS 

I biorę w mą rękę zmartwioną narkotyk

Bo zalewa mnie fala ciemnoty

Zalewa mnie barwa, czarna

Umarł ktoś? Tak

Umarła miłość 

Zrodzili się sami idioci  


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 5 sierpnia 2021, 14:45
...to jest zwykłe pierdolenie
przysłano: 3 sierpnia 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca