Literatura

TIME OF VISIONARIES & ASTROLOGERS #2 (wiersz)

das

zielone-wykładziny-kanapa-szum-instalacji-w-mieszkaniu
tu w moim ocieplanym mieszkaniu kosmos sprowadza się°
do przedmiotów które mnie otaczają do socrealizmu który
łączy już kiczowatość z pragmatyzmem życia codziennego
zima-odrealnia-to-wyposażenie-mieszkania-w-stylu-lat-80°
the goat the water-bearer & the fish to zapisy symboliczne
dantian energia skoncentrowana jest w punkcie ciężkości°
w-punkcie-generuję-zdanie-wszystkich-prowadzi-gwiazda

 

okrąg-horoskopu-to-duchowy-schemat-logika-w-otoczeniu
wzór zawiera wszystkie znaki energie ciepłe letnie zimne°
generuję siłę w tym polu energii w punkcie ciężkości ciała
a od punktu dantian rozchodzą się okręgi każdego sezonu
zima-odrealnia-to-wyposażenie-mieszkania-w-stylu-lat-80°
the goat the water-bearer & the fish to zapisy symboliczne
dantian energia skoncentrowana jest w punkcie ciężkości°
w-punkcie-generuję-zdanie-wszystkich-prowadzi-gwiazda

 

 

 

 

 

 

 


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 13 pazdziernika 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca