Literatura

pop-art & jazz-art dissertation [2] (wiersz)

das

kultura popularna w nurcie po-mo to masowa kultura
estetyka przedmiotów abstrakcyjnych jak pink sphere
różowa sfera° raster w głębi o wysokiej rozdzielczości
punkt w estetyce komiksu i w przestrzeni tego miasta°
codzienność w nurcie po-mo to estetyka i świadomość
punktu widzenia pink sphere różowa sfera° nad którą
czasem medytują niszowi poeci i miejscy taksówkarze
różowa sfera° raster w głębi o wysokiej rozdzielczości
a to zapętlenie loop i counterpoint nuta przeciw nucie
powtarzalność i kontrapunkt w buddyjskiej medytacji
kultura-popularna-w nurcie-po-mo-jest-to-powielanie°
tego motywu po modyfikacji elementów treści utworu
kultura popularna w nurcie po-mo to masowa kultura
estetyka przedmiotów abstrakcyjnych jak pink sphere

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 pazdziernika 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca