Literatura

Kazimierz Siłuch poeta głosowy [krotochwila] (wiersz)

Urszula JoViSkA

Kazimierz Siłuch pisze głosowo
bo ma najnowsze urządzenie
trzecia w nocy nikt nie przeszkadza
po Morskim Oku pływają jelenie

 

Ref.: Teraz pisał głosowo będę  
mam najnowsze urządzenie 
mówię ja zaś automat pisze 
jest trzecia w nocy 
siedzę więc i zakłócam ciszę

 

Wiersz głosowy już gotowy
urządzenie bardzo sprytne
mówię słowa - ono pisze
ortografię wyrzucę więc z głowy

 

Ref.: Teraz pisał głosowo będę  
mam najnowsze urządzenie 
mówię ja zaś automat pisze 
jest trzecia w nocy 

siedzę więc i zakłócam ciszę

 

 


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
21 maja 2022, 20:55
OK!, Mamy weekend 20 05 - 22 05 - 2022 trzytam i troszę sie wpisuje. Refren jest najlepszy, każdy taki sam - to fajne. Pozdrawiam z humorem. Buziaki.
21 maja 2022, 20:57
Drugim razem prose o kazdy inny refren po kazdej zwrotce. Mimo wszysto - buziaki.
przysłano: 31 pazdziernika 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca