Literatura

Czy istnieje taki dom - Tina Landryna - 2021-TELEDYSK (wiersz)

Tina Landryna

czy istnieje taki dom
w którym zaznasz szczęścia?
czy istnieją drogi
które poprowadzą cię?
czy istnieje jeszcze wolność
dla której stracisz głowę?
czy istnieje taki ktoś
dla kogo możesz żyć?

szare dni mijają
za oknem wieje wiatr
smutek się rozrasta
minęło wiele lat

kruche są nasze spojrzenia
wątłe są uczucia
miłość dziś na jaką czekasz
nigdy już nie wróci


https://www.youtube.com/watch?v=YCGOgWohqSY


przysłano: 19 listopada 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca