Literatura

Dożywotni Skarb Przeznaczenia (wiersz)

anonimowy_amator

Pojawiasz się i znikasz w mych snach.
Bez twarzy, bez głosu... Pewnego dnia,
każdy z tych snów będzie spełniony.
Kiedy już będę znał twój głos,
i kiedy już będę wiedział jak wyglądasz.
Będę w stanie spojrzeć tobie w oczy i 
powiedzieć ci,  jak piękną jesteś osobą.
I mimo, że to tylko sny to chcę mówić,
iż najważniejsza część mnie; to wspomnienia o tobie.

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 30 listopada 2021, 18:09
...gadanina
przysłano: 29 listopada 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca