Literatura

W pogoni za lustrami (wiersz)

lenuszek09

W przestrzeni

I czasoprzestrzeni

Mijamy się

Dotykając czasami

Opuszkami palców

Skrawkiem źrenicy

Pasmem włosów

W dziesięciu wymiarach

 

Oko w oko

Ale mur w mur

 

Bez dawania nie ma brania.

 


dobry 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 2 lutego 2022, 15:09
...nictu
przysłano: 2 lutego 2022 (historia)

Inne teksty autora

Poezja mi wszystko wybaczy
Iza Marcinkowska
​ Jawa czy sen?
Iza Marcinkowska
Oni tu są
Iza Marcinkowska
Uciekam
Iza Marcinkowska
Zanim
Iza Marcinkowska
Sen
Iza Marcinkowska
***
lenuszek09
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca