Literatura

Z punktu widzenia eksponatu (wiersz)

kup_se_rower

Jest lusterko nie ma odbicia,

jest radio nie ma słuchaczy,

a kto by chciał wysłuchać starych audycji,

od ponad stu lat nikt nawet nie spróbował!

Są świeczki, ale kogo interesuję kto je wydmuchał,

Lud się zbiera, a kamery jakby zmęczone od ciągłego patrzenia,

Ochrona niemrawa,

sprzataczki brudne od eksponatów, których nikt nie zwiedza,

aż żal mi antyków,

pochowanych w najciemniejszych zakamarkach tego muzeum


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 28 września 2022, 08:52
...urobek z bykami
Arian
Arian 29 września 2022, 22:02
znowu grasuje czerwony troll, podać na policję, tego maniaka
przysłano: 25 września 2022 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca