Literatura

Pożegnanie. (wiersz)

olee-dziewczyna o wielu pasjach, jedną z nich pisanie piosenek

Żegnaj , aż żegnaj kochany,

nadszedł czas pożegnania.

Muszę serca wyleczyć rany,

braku miłości i pożądani

 

Nie doceniłeś miłości,

która wniosła zmiany.

Nie ma  w nas radości,

nie czujemy się kochani


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 23 stycznia 2023, 19:25
...eee - uuups
przysłano: 23 stycznia 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca