Literatura

radio winogrady radio new age #2 (wiersz)

das

pod sam wieczór lipcowe chmury nad blokowiskami
radio-winogrady - radio-new-age - radio-alternatywa
słychać nas w autobusie na ulicach i w samochodzie°
osiedlowe parki zielone boiska i różowy° kolor nieba
powiewają na osiedlach niebiesko-zielone sztandary
new-age - energia-świadomość - ekologia-środowisko
płynie nasza mantra - kwieciste łąki za kwieciste łąki
a niewidzialna karta tarota też za niewidzialną kartę
to są aproksymacje mowa wiązana mowa codzienna°
sens i pogoda jak w kalejdoskopie to dobry horoskop
osiedlowe parki zielone boiska i różowy° kolor nieba
pod sam wieczór lipcowe chmury nad blokowiskami

przysłano: 27 lutego 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca