Literatura

... popiół (wiersz)

Nadia Bojczuk

Dlaczego mówiłeś, że nadzwyczaj mnie kochasz,

skoro jak zwykle były to puste słowa.

 

Nie sądziłam, że to wszystko tak się zakończy,

oby nas nigdy los znów nie połączył.

 

Cierpiałam, błagałam byś mnie pokochał,

lecz po nas jedynie popiół się ostał.

 

Popiół po mojej pełna ognia miłości,

gdyż okazałeś się zepsuty do kości.


niczego sobie 4 głosy
przysłano: 13 grudnia 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca