Literatura

Relacja (wiersz)

Igor Stasiak

Nie bójmy się kochać

Miłość jest piękna

 

Nie bójmy się przyjaźnić

Przyjaźń jest piękna

 

Nie bójmy się rozmawiać 

Rozmowa jest piękna

 

Nie bójmy się śmierci

Po śmierci czeka nas nowe życie

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 7 czerwca 2024 (historia)

Inne teksty autora

Serce zmartwione
Igor Stasiak
To miejsce
Igor Stasiak
Słucham
Igor Stasiak
Która godzina?
Igor Stasiak
Ławka
Igor Stasiak
W klasie
Igor Stasiak
Klasy
Igor Stasiak
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca