Literatura

Chcę wrócić (wiersz)

Igor Stasiak

Chcę wrócić by zrozumieć

Coś czego nie mogę teraz

 

Chcę wrócić by poznać

Coś czego nie znam

 

Chcę wrócić by pokazać

Coś czego już nie mogę

 

Chcę wrócić by odnaleźć

Coś czego mi brakuje

Brakuje mi twojej miłości


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 8 czerwca 2024 (historia)

Inne teksty autora

Serce zmartwione
Igor Stasiak
To miejsce
Igor Stasiak
Słucham
Igor Stasiak
Która godzina?
Igor Stasiak
Ławka
Igor Stasiak
W klasie
Igor Stasiak
Klasy
Igor Stasiak
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca