Literatura

Miłosna udręka (wiersz)

Igor Stasiak

Miłości się boję 

Miłości się wystraszyłem

 

Pokochałem prawdziwie

Ale się wystraszyłem

 

Chce powiedzieć o uczuciu

Ale się boję

 

Kiedyś przestanę się bać

Ale potem znów się go wystraszę


słaby 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 12 czerwca 2024, 11:43
...papeteryjne kocopoły
przysłano: 10 czerwca 2024 (historia)

Inne teksty autora

Serce zmartwione
Igor Stasiak
To miejsce
Igor Stasiak
Słucham
Igor Stasiak
Która godzina?
Igor Stasiak
Ławka
Igor Stasiak
W klasie
Igor Stasiak
Klasy
Igor Stasiak
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca