Pieśń żołdaka

Arian

Czy warto było kochać?

Może nie warto


Lepsze puste serce

Niż złamane serce


a-a-a

a-a-a-a

a-a-a


Demagodzy niszczą pokój

Czy konieczna jest walka?


Lepiej dopaść podżegacza

Niż dać się zabić


a-a-a

a-a-a-a

a-a-a

Arian
Arian
Wiersz · 7 listopada 2024
anonim