kufer

Yaro

patrzę każdego dnia

na dni ubrane

we wszystkie lata

 

widzę stary kufer

 

otwieram wieko

może odnajdę coś

co

mnie oczaruje

 

bądź przypomni

ciebie z

tamtych dni

nie byłaś taka siwa

Yaro
Yaro
Wiersz · 8 listopada 2024
anonim