W tym kraju Chrystus zginąłby w tłumie
Tutaj co drugi facet jest mesjaszem
Weźmy chociażby tego spawacza spod dziewiątki
Co wieczór przemienia swoją krew w wino
Widziałem go wczoraj
Z rozpostartymi ramionami
Z palcami wczepionymi w siatkę ogrodzeniową
Wisiał
Odpuszczając grzechy świata
Luźny Wiesiek
Wiersz
·
16 kwietnia 2002
-
KRZYKjest obrazoburczy. jest wyśmienity. jest celny. czego chcieć więcej. super
-
AandTjest bardzo dobry, takie lubie
-
ania1973Super, rewalacja jak dla mnie!!!!
-
pogoskiwielki palec w górę - ułąskawić