Literatura

między ciszą a ciszą wersja 2 i jedna druga (wiersz)

polip

Chciałabym się znaleźć w czasie
Między ciszą a ciszą
Unieść jak na skrzydłach ponad chmury
Ponad przepaść
Przeskoczyć stumilowym susem las
I przysiąść gdzieś pod drzewem jabłoni
I zasnąć
I zbudzić się dopiero wtedy
Gdy już wywołacie zdjęcia
Bo czasem dobrze jest coś powspominać

słaby+ 9 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
JAdziu 9 pazdziernika 2002, 19:35
NIc specjalnego.Prosto i bez niespodzianek poza dwoma ostatnimi wersami.
przechodniu 12 pazdziernika 2002, 03:09
słabiutko, nudniutko, ale słodziutko
przysłano: 21 pazdziernika 2002

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca