Literatura

Są słowa (wiersz)

melania35

Są słowa

są słowa

których nie wypowiemy

są słowa

których nie usłyszymy

są słowa

na które czekamy

są słowa

których boimy się wypowiedzieć


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 13 grudnia 2007, 15:19
wyliczanka . nie zainteresowała i dodatkowo za długa . gdyby wyrzuciś wszystkie ,, są,, , ,,słowa,, i ,, których ,, ,,nie ,, w różnej odmianie pozostanie :
wypowiemy
usłyszymy
czekamy
boimy się wypowiedzieć
i powiedz sama - czy to wystarczy na wiersz ?
przysłano: 13 grudnia 2007 (historia)

Inne teksty autora

Kiedyś
melania35

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca