Kiedyś
w innym życiu
wbrew sobie
i za swoim niemym pozowoleniem
rozdrabniałam swoje życia
na małe cząstki
teraz od nowa
poznaję
swoje myśli i pragnienia
buduję swoje życie
rozdarta pomiędzy
marzenia i rzeczywistość
na nowo
buduję siebie
układam swoje życie
sama....