Literatura

(20.32) (wiersz)

Bartek Duda

To jest utwór. Twór...
dzisiaj
eskalacja zbrojeń
wielki brat
mały brat
pineiro
fozz

pierniki toruńskie
są najlepsiejsze na świecie

cenzura niszczy komórki nerwowe
precz z cenzurą
my sobie sami sterem będziemy

a i tak wszystko
przewidziano i zmierzono

na cholerę się starać?

wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
fix77
fix77 14 czerwca 2006, 13:29
czasami dobrze jest też aby oprócz formy była i treść!!!
przysłano: 7 sierpnia 2001

Inne teksty autora

[..]
Bartek Duda
(20.34)
Bartek Duda
było wiele owiec...
Bartek Duda

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca