Remont

ally

Odrywam starą farbe ze ścian mego salonu
Odrywam....i uwierzyć nie moge że to boli
Jakbym miała ciężkom chorobe.
Te sciany to wszystko co mam
To na zmiane śmiech,rozpacz i ból.

Sufit-jako brzdąc patrzyłam nań...
Jak w zaczarowany krąg...

Ściany me to śmiech, radośc i ból
To także odbicia mego świata

Podłoga ma to moja wiekuista oaza...
Dla mych stóp
Pierwszy krok i pierwsze bum...

A teraz odrywam farbe
I już jej niem
Może czas na nowe wspomnienia?

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
ally
ally
Wiersz · 6 czerwca 2003
anonim
  • Bstarad
    Boze nawet nie myslalam ze to jeszcze tu jest...tyle lat i zmian

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Magdalena
    przyjemny tekst w porównaniu z niektórymi tutaj naprawdę wartościowy.

    · Zgłoś · 21 lat temu