*

Brodacz

twoja twarz to z drewna ryba
więc wiosłuj ręką przez powietrze
(starej jędzy włos na wietrze
równa się rośliność podwodna)
a może dotrzesz spiralnie do dna
pestka czyli czarna łza
Brodacz
Brodacz
Wiersz · 11 lipca 2003
anonim