Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
IgiX
inny
inny
IgiX
odstawiłem sen krwistość
białek polerują powieki
w bezkształtnej
cichości troską okrywam
śpiącego chłopca
za ścianą to samo
łóżko zapach pościeli
tylko ja
inny od siebie
Lubię
IgiX
Wiersz · 11 lipca 2003
×
Zgłoś obraźliwe treści