halo

IgiX

płonę od środka
z sykiem przełykam
gęstą ślinę codzienności

może to tylko zgaga?

998 czy 999?
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
IgiX
IgiX
Wiersz · 11 lipca 2003
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    interesująco niepokojące
    pożar codzienności? -
    brzmi ogniście

    · Zgłoś · 17 lat temu