Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
IgiX
halo
halo
IgiX
płonę od środka
z sykiem przełykam
gęstą ślinę codzienności
może to tylko zgaga?
998 czy 999?
Lubię
IgiX
Wiersz · 11 lipca 2003
Anonimowy Użytkownik
interesująco niepokojące
pożar codzienności? -
brzmi ogniście
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
pożar codzienności? -
brzmi ogniście