czasem staje

IgiX

ciasno...
duszno...
depczą mi po palcach
postacie bez ust twarzy...
krzyczę
nie pomaga
zapadam się
znów depczą
nie widzę okna...
za nim tabliczek...

... znów z pętli na nogach...
Oceń ten tekst
IgiX
IgiX
Wiersz · 11 lipca 2003
anonim