nad pierwszą głoską każdej definicji
stoi kwantyfikator
"albo, albo" albo z rozmowy nic
w szare fałdy można zaprasować
szybkie reakcje, trafne oceny
śródziemnomorskie wakacje
trzy stany skupienia:
popyt, praca, prokreacja
trzy stany rozproszenia:
kultura, literatura, szmira
manifestuję 4 (czwarty) stan
plazmatycznie spływając z łóżka na podłogę.