samozapłon

stupiden

wszystko to
głęboko gdzieś w ludziach ukryte
patrz
jest ich tak wielu
nie wszyscy potrafią śpiewać
i dlatego niektórzy sluchają
odmęt obłędu
w ich oczach ukryty
bije mnie w twarz
mleko w kuchni wylane
uderza w moje nozdrza
mowa odarta ze slów
nowomowa nic nie znacząca
strzela mi z pistoletu w głowę
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
stupiden
stupiden
Wiersz · 17 lipca 2003
anonim