Literatura

samozapłon (wiersz)

stupiden

wszystko to
głęboko gdzieś w ludziach ukryte
patrz
jest ich tak wielu
nie wszyscy potrafią śpiewać
i dlatego niektórzy sluchają
odmęt obłędu
w ich oczach ukryty
bije mnie w twarz
mleko w kuchni wylane
uderza w moje nozdrza
mowa odarta ze slów
nowomowa nic nie znacząca
strzela mi z pistoletu w głowę

słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Sznurowadło 21 sierpnia 2003, 21:41
orwella czuję...ale do ideału daleko
przysłano: 2 lutego 2009 (historia)

Inne teksty autora

styropian
stupiden
truposz
stupiden

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca