Kim jestem

Asik

Kim jestem

abym mogła chcieć
byś trzymał mnie w ramionach
Kim jestem
bym chciała
czuć Twoją obecność,
kochac się z Tobą
w świetle księzyca
Kim jestem
bym mogła chcieć
abyś
Ty też chciał


Asik
Asik
Wiersz · 15 sierpnia 2003
anonim