Kobieta Niczyja

Asik

Kobieta Niczyja

Kobieta Niczyja, nie ma się do Kogo przytulić...
czuje się samotnie...
Kobieta Niczyja żyje w świecie fantazji...
opentana marzeniami...
Kobieta Niczyja czeka...
aż On ją pokocha...

Kobieta Niczyja jest sobą...
...jest mną...
a ja czekam


Asik
Asik
Wiersz · 15 sierpnia 2003
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    jakas
    dla mnie - boskie !!
    bo jakby o mnie

    · Zgłoś · 17 lat