Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
colld
Odpowiednia dla świętych...
Odpowiednia dla świętych natchnionych
colld
jest taki jeden
którego kochać
niesposób
wśród tysiąca innych
się wyróżnia
roztaczając wokół siebie
zapach zagłady
gdy znikną gwiazdy
to właśnie jemu
cześć oddawać
będziemy
Lubię
colld
Wiersz · 17 sierpnia 2003
×
Zgłoś obraźliwe treści