Odpowiednia dla świętych natchnionych

colld

jest taki jeden
którego kochać
niesposób

wśród tysiąca innych
się wyróżnia
roztaczając wokół siebie
zapach zagłady

gdy znikną gwiazdy
to właśnie jemu
cześć oddawać
będziemy
colld
colld
Wiersz · 17 sierpnia 2003
anonim