Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Castrol
Moc
Moc
Castrol
Moc
Jak wentylator zwalnia
obroty i w końcu
zamiera w bezruchu,
gdy zostanie odłączony
od źródła prądu,
tak też Adam i Ewa
po odsunięciu się
od źródła życia
zestarzeli się i zmarli
Lubię
Castrol
Wiersz · 19 sierpnia 2003
stephan
Nie byłbym taki pewien.
Lubię
·
Zgłoś
·
21 lat
roozia
phi, też porónanie!!! pefnie to miało być szalenie oryginalne i nowatorskie, wyszło idiotycznie, sorry.
Lubię
·
Zgłoś
·
21 lat
iranon
o czy jest ten wiersz?
zastanawiałem się dużo
to jest o rozruszniku serca ? tak?
fajne to to , ale czy wartościowe
Lubię
·
Zgłoś
·
21 lat
iranon
o czy jest ten wiersz?
zastanawiałem się dużo
to jest o rozruszniku serca ? tak?
fajne to to , ale czy wartościowe
Lubię
·
Zgłoś
·
21 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
zastanawiałem się dużo
to jest o rozruszniku serca ? tak?
fajne to to , ale czy wartościowe
zastanawiałem się dużo
to jest o rozruszniku serca ? tak?
fajne to to , ale czy wartościowe