Moc

Castrol

Moc

Jak wentylator zwalnia
obroty i w końcu
zamiera w bezruchu,
gdy zostanie odłączony
od źródła prądu,
tak też Adam i Ewa
po odsunięciu się
od źródła życia
zestarzeli się i zmarli
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 6 głosów
Castrol
Castrol
Wiersz · 19 sierpnia 2003
anonim
  • iranon
    o czy jest ten wiersz?
    zastanawiałem się dużo
    to jest o rozruszniku serca ? tak?
    fajne to to , ale czy wartościowe

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • iranon
    o czy jest ten wiersz?
    zastanawiałem się dużo
    to jest o rozruszniku serca ? tak?
    fajne to to , ale czy wartościowe

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • roozia
    phi, też porónanie!!! pefnie to miało być szalenie oryginalne i nowatorskie, wyszło idiotycznie, sorry.

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • stephan
    Nie byłbym taki pewien.

    · Zgłoś · 21 lat temu