jest takie słowo
co nic nie znaczy
takie slowo jest
co znaczy nic
są tacy ludzie
co nic nie znacza
są ludzie tacy
co tylko patrzą
są takie twarze
co nie znaczą nic
są twarze takie
bez wyrazu, nijakie
są wiersze o niczym
a to jest taki wiersz
tak zwany speachless
kaaaaśka
Wiersz
·
21 sierpnia 2003
-
iranonzabawny wiersz o niczym