speachless

kaaaaśka

jest takie słowo
co nic nie znaczy
takie slowo jest
co znaczy nic

są tacy ludzie
co nic nie znacza
są ludzie tacy
co tylko patrzą

są takie twarze
co nie znaczą nic
są twarze takie
bez wyrazu, nijakie

są wiersze o niczym
a to jest taki wiersz
tak zwany speachless
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 7 głosów
kaaaaśka
kaaaaśka
Wiersz · 21 sierpnia 2003
anonim