***

iranon

na ręku mam bliznę, która nie znika
w lustrze widuję jedynie siebie
jestem młody, ale nie na długo
dziś nie jest inne niż wczoraj
jutro nie będzie inne niż dziś
i morze tak ma już być

na sercu mam bliznę, która nie znika
na ulicy zadźgali nożem człowieka
my żyjemy, przynajmniej na razie
dziś nie jest lepsze niż wczoraj
jutro nie będzie lepsze niż dziś
i morze tak ma już być
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
iranon
iranon
Wiersz · 2 września 2003
anonim
  • iranon
    chyba nigdy nie zrozumiem czemu "przeszedł" ten txt a nie "znaleźćsię", w każdym razie

    pozdrawiam

    · Zgłoś · 21 lat temu