Natalko, jeżeli Twój wiersz jest o wszystkich obłudnych politykach i innych tego typu showmanach, to uważam, że jest genialny. A że krótki... Oni nie naprawdę nie zasługują na dłuższy - to byłoby marnotrawienie tylko teoretycznie nieograniczonych zasobów cyberprzestrzeni. Tak więc bardzo dobrze że jest krótki. NIC DODAĆ NIC UJĄĆ. Jeżeli cały czas masz jeszcze 17 lat, to jest to bardzo dojrzały utwór. ;)
Jeżeli natomiast jest on całkowicie o czymś innym, to znaczy że mam chorą wyobraźnię i muszę się leczyć :))
Jeżeli natomiast jest on całkowicie o czymś innym, to znaczy że mam chorą wyobraźnię i muszę się leczyć :))
Kocham Cie!