MASA (16.01.2000r.)
masowość
to jedna z rzeczy
których nigdy się nie pozbędę
jestem cząstką systemu
któremu muszę się podporządkować
zamknięta w klatce praw i nakazów
nauczona „tak” i „nie”
dobro
zło
żyjemy i umieramy
z pralką w umyśle
cennym sprzętem AGD
który dostajemy
zupełnie gratis