BRUTALNA RZECZYWISTOŚĆ

chainchew

BRUTALNA RZECZYWISTOŚĆ(4.04.2000r.)

zgnilizna
smród rozrywający nozdrza
obraz tak masakryczny
iż zaznaczony czerwonym wykrzyknikiem
„przeznaczone tylko dla dorosłych”

jednak wszyscy żyjemy
w Krainie Śmierci

dzieci nie chowa się w kolorowych pudełkach po zabawkach...
chainchew
chainchew
Wiersz · 30 czerwca 2000
anonim