Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
sick
Polna Miłość
Polna Miłość
sick
Kochałem cię,
Wielkimi burakami zachwytu.
Łanami zbóż zapomnienia.
Winoroślami podziwu...
Wszystko to...
Rozjechałaś traktorem swego spojrzenia.
Lubię
1
sick
Wiersz · 30 czerwca 2000
opowieść zmęczonych ust
nie wiem skąd te nikłe oceny innych, ale mi się podoba wrecz powiem że bardzo, bez niepotrzebnego patosu i pomimo że temat smutny to pijawił mi się uśmiech na mojej zrysowanej twarzy
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
zieloneciele
fajnie.krotko,zwiezle i na temat;)
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
Trzyczternascie
rozjechałas traktorem spojrzenia?
to jak
wyrżnełaś mi dziurę delikatnym spojrzeniem.
eee nie fajne
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
Libra
y... dziwne takie... ale co tam, mi się absurd zawsze podobał. ;)
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
to jak
wyrżnełaś mi dziurę delikatnym spojrzeniem.
eee nie fajne