cisza

Ereamael

Cisza

Cisza
Głucha postać
Zmęczonej kobiety
Smutnego mężczyzny
Śpiącego spokojnie dziecka
Nieboszczyka w trumnie
Tak cicha
Tak głośna
Pełna szmerów
Bzykania muchy
Szeptów zza ściany
Samotna
Zamknięta w pudełku wszechświata

(1997)
Ereamael
Ereamael
Wiersz · 1 lipca 2000
anonim