masz oczy inne niż zwykle
bardziej dymne
przyczyn racjonalnych brak
może to ta pogoda
wczoraj widzialam jego brzuch
wyobraź sobie brzuch mężczyzny
włochaty
bardzo bezbronny był
a w sandałach każdy mężczyzna
pachnie apostołem
wszystkim włosy na nogach kończą się
w tym samym miejscu
w okolicach kostki z miękkiej nogawki
wystaje zawsze biała biedna stopa
mogą nawet paznokcie przycinać w szpic
byle przycinali
byle się tak nie obnażać
z odciskami na piętach
Brak pomyslu, zupelnie, nawet na tytul.
Pisanina dla pisaniny. Sprawna - przyznaje.