Noc
Ereamael
Noc
Ubrana w granat
Roztacza spokój
Nad miastem
Zapala gwiazdy
Na ciemnym firmamencie
I kołysze nas
Do snu
Stojąc nad
Taflą jeziora
Wpina w swe
Kruczoczarne włosy
Srebrny Księżyc
Piękna
Samotna
Przemierza Ziemię
Nie mogąc
Odpocząć
Skazana na
Wieczną Wędrówkę
Pogodzona z Losem
Spogląda na nas
I otula swym
Złotym Skrzydłem Łagodności
(08.03.1999)
Ereamael
Wiersz
·
3 lipca 2000