*

Brodacz

wybiegamy do Betlejem
we czwartki i środy
(ja i anioł)

mówią że nie pasiemy owiec
że deszcz = płacz nieuświęcony

głupcy
On zawsze przychodzi
Brodacz
Brodacz
Wiersz · 3 grudnia 2003
anonim
  • Justyna
    Heh. Wiersz mi się nawet podoba. Ale jedyne, co mogę skomentować, to nowatorskie znaczeniowe ujęcie zapisu matematycznego. Czy to ze względu na studia :) ?

    · Zgłoś · 20 lat
  • Brodacz
    niektórzy są tak smaczni że nie mogę się powstrzymać(a tak między nami - preferuję aikido)

    · Zgłoś · 20 lat
  • grazyna
    To jest przyklad umiejetnosci pracy ze slowem, ktory by osiagnac i sprawnie sie z nim poruszac w tekscie inni Autorzy, ktorych wiersze goszcza obecnie w czytelni, beda musieli jeszcze dlugo, bardzo dlugo pracowac.
    Ale tekst jako calosc oceniam przecietnie. Nie lubie tendencji tego Autora do ograniczania poezji do kilku wersow.

    · Zgłoś · 20 lat
  • Brodacz
    dzindobry - bardzo przepraszam - to test

    · Zgłoś · 20 lat
  • grazyna
    Dlaczego piszesz rozchwiane komentarze pod wlasnymi tekstami??

    · Zgłoś · 20 lat
  • nF
    wyższy stopień abstrakcji?

    · Zgłoś · 20 lat